CONSTANȚA: Lucrări de modernizare a carosabilului în cartierul Faleză Nord

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de modernizare a zonei carosabile pe arterele secundare din cartierul Faleză Nord. Echipele administratorului public au intervenit pe străzile Muncel și Făgetului, tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Unirii. Carosabilul a fost decopertat în etapa premergătoare turnării covorului asfaltic.

Potrivit municipalității, în această primăvară, 4 artere secundare din cartierul Faleză Nord au beneficiat de asfalt nou, prin programul de reabilitare a infrastructurii rutiere implementat de Primăria Municipiului Constanța. Este vorba despre  străzile Petru Vulcan, Ion Vodă, Timișanei și Dobrogei, porțiunile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Unirii.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.