Spread the love

Echipele SC Confort Urban SRL intervin în această săptămână cu utilaje pentru decopertarea asfaltului pe tronsonul cuprins între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu. Carosabilul este frezat în etapa premergătoare asfaltării. Potrivit unui anunț de joi al municipalității, pentru buna desfășurare a lucrărilor, în intervalul orar 19:30 – 05:00, traficul rutier este restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.

Concomitent cu lucrările de frezare care au loc pe bulevardul Mamaia, în această noapte continuă asfaltarea carosabilului pe porțiunea delimitată de strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu a străzii I.G. Duca, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

„Facem apel către constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Totodată, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *