CONSTANȚA: Lucrări de asfaltare pe bd. Mamaia, aproape gata

Recondiționarea carosabilului pe tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și bulevardul Tomis al bulevardului Mamaia, este aproape de finalizare. Echipele SC Confort Urban SRL continuă în această noapte procesul de asfaltare a zonei carosabile, pe sensul de mers către bulevardul Tomis. Se va turna asfalt pe banda de circulație situată lângă scuarul median, după ce noaptea trecută s-a asfaltat banda de lângă marginea părții carosabile. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat parțial, pe sensul de mers către bulevardul Tomis, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

bulevardul Mamaia 6

Proiectul de reconfigurare urbană a bulevardului Mamaia implică trotuare recondiționate, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde. Pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. De asemenea, tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost modernizat prin reabilitarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.  

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor,  constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *