CONSTANȚA: Lucrări de asfaltare în două parcări din zona Dacia

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în arealul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Primăverii, anunță luni Primăria Constanța. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi și mâine cu utilaje pentru turnarea primului strat de asfalt în parcările situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona blocului L1 și pe porțiunea cuprinsă între aleea Pictor Nicolae Tonitza și aleea Cameliei, accesul autovehiculelor fiind restricționat total în intervalul orar 08:00-17:00.

Lucrările vor continua miercuri, când se va executa stratul de uzură. Intervențiile se vor desfășura cu restricții de parcare, în intervalul orar 08:00-17:00.

Facem apel către conducătorii auto să NU staționeze autovehiculele în zonele în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră”, au precizat reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.