CONSTANȚA: Lucrări de asfaltare în cartierul Km. 4

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, desfășoară constant lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere în zonele rezidențiale, iar arterele de circulație sunt reabilitate pentru ca toți locuitorii orașului să beneficieze de condiții optime de trafic rutier. Astfel, echipele administratorului drumului public intervin în aceste zile cu utilaje de frezare pe strada Nehoiului. Se decopertează zona carosabilă pentru a fi recondiționată cu asfalt.

strada Nehoiului 4

Potrivit municipalității, lucrări similare au avut loc în această primăvară pe arterele secundare din cartierul Faleză Sud. Carosabilul a fost reabilitat pe strada Pajurei, pe strada Petru Cercel, tronsonul delimitat de strada Brizei și bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Brizei, porțiunea cuprinsă între strada Petru Cercel și strada Steluței.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *