Spread the love

Pentru ca locuitorii Constanței să aibă parte de servicii de calitate și pentru că indiferent de situația critică în care ne aflăm proiectele orașului trebuie să meargă mai departe, Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de amenajare a locurilor de joacă din oraș. Astfel, de la începutul anului, Primăria a început reabilitarea a 18 locuri de joacă, dintre care multe deja au fost finalizate, iar altele se apropie cu pași repezi de momentul în care piticii se vor putea juca în voie în spații special amenajate pentru ei, cu toate condițiile și confortul pe care trebuie să-l ofere un loc de joacă modern.

Cele mai recent finalizate spații de joacă sunt cele de pe aleea Dunării, aleea Timonei, Piațeta Far, iar la cel de la intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu strada Cumpenei se fac ultimele retușuri.

Potrivit municipalității, lucrările de reabilitare derulate la toate locurile de joacă sunt ample și constă în amenajarea infrastructurii din interiorul și de jur împrejurul spațiului, montarea de echipamente de joacă mai simple sau mai complexe, pornind de la leagăne sau balansoare la module care le provoacă imaginația celor mici. Pentru ca piticii să fie în siguranță, ultimul pas constă în turnarea unui covor antitraumă, din cauciuc reciclat, compus din 2 straturi, cel de deasupra fiind frumos colorat.

Amintim că în această perioadă se lucrează intens pentru transformarea parcurilor Dragoslavele și Viitorului în zone de agrement, propice atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *