CONSTANȚA Locuitorii din cartierul Henri Coandă, verificați de Poliția Locală

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută o acțiune tematică în cartierul de locuințe sociale Henri Coandă. Scopul acțiunii a fost verificarea respectării evidenței locative în spațiile care aparțin de RAEDPP Constanța și a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei. Polițiștii locali au legitimat 2480 de persoane, din care 3 au fost conduse la sediul instituției pentru a fi identificate. Au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.425 lei.

actiune dgpl hc 2

Cele mai multe abateri au vizat neînscrierea în cartea de imobil la noua locuință în termenul legal. De asemenea, au fost aplicate amenzi contravenționale pentru fumat în spațiu public închis, proferare de injurii, tulburare ordine publică, refuz de legitimare, expirare termen de valabilitate act de identitate, aruncare de hârtii, ambalaje, resturi de țigări pe domeniul public. Totodată, polițiștii locali au constatat o infracțiune de consum de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv/psihotrop. Cazul a fost predat instituției abilitate în vederea continuării cercetării și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Activități similare se vor derula în continuare, în scopul asigurării unui climat public civilizat. Cetățenii sunt rugați să semnaleze în contiuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *