CONSTANȚA: Infrastructură rutieră reamenajată în cartierul Compozitorilor

O nouă stradă din cartierul Compozitorilor a intrat în proces de reamenajare, anunță, luni, Primăria Constanța. Astfel, programul de investiții în trama stradală implementat de Primăria Municipiului Constanța în cartierul Compozitorilor cuprinde tot mai multe străzi. Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de consolidare a infrastructurii rutiere pe strada Ion Voicu. Terenul este excavat în etapa premergătoare asfaltării.

Potrivit municipalității, în același timp, continuă intervențiile pe aleea Ion Voicu, aleea Muzicii și strada Iosif Sava, unde suprafața carosabilă este pregătită pentru asfaltare prin turnarea mai multor straturi de piatră. Pe strada Sabin Drăgoi și pe aleile Iosif Sava și Colindelor  s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt.

„În perioada următoare, lucrările de reamenajare a zonei carosabile vor cuprinde și strada Clopoțeilor. Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.