Spread the love

Lucrările de reamenajare a pavimentului progresează pe bulevardul Mamaia, între  bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, anunță, marți, reprezentanții municipalității. În paralel, pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, continuă procesul de reabilitare a carosabilului. Similar, pe bulevardul Tomis, se decapează trotuarele și se montează pavele moderne pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, se vor asfalta trotuarele pe strada Farului și se va interveni asupra carosabilului pe strada Nehoiului și pe aleea Neajlov. Potrivit municipalității, în cartierul Compozitorilor, municipalitatea continuă investițiile în infrastructura rutieră pe strada Sabin Drăgoi și pe aleile Colindelor și Iosif Sava.

Pentru creșterea siguranței pe drumurile publice, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.  

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *