CONSTANȚA: Încep lucrările de reabilitare a bd. Tomis

În paralel cu lucrările de reabilitare a zonei pietonale, echipele SC Confort Urban SRL intervin în această noapte cu utilaje pentru decopertarea asfaltului pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și strada Nicolae Iorga, pe sensul de mers către bulevardul Mamaia. Potrivit unui anunț de vineri al municipalității, carosabilul va fi frezat pentru a fi recondiționat.

Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 21:00 – 05:00.

Potrivit municipalității, lucrările de frezare a carosabilului vor continua luni, 15 iunie, pe celălat sens de mers, cu restricții de trafic parțial, între orele 08:00 – 18:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

bulevardul Tomis 3

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *