Spread the love

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă modernizarea carosabilului pe strada Mihai Viteazu. După ce tronsonul cuprins între strada Traian și bulevardul Ferdinand a beneficiat de asfalt recondiționat, trotuare și borduri noi, din această noapte echipele SC Confort Urban SRL vor acționa cu utilaje pentru decopertarea asfaltului pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și bulevardul Ferdinand.

Potrivit municipalității, pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, în intervalul orar 19:30 – 05:00. Procesul de frezare a suprafeței carosabile va continua toată săptămâna, cu aceleași restricții de trafic rutier.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *