CONSTANȚA Încep lucrările de frezare a carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia

Simultan cu  lucrările de recondiționare a infrastructurii pietonale pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei, se modernizează zona carosabilă. Echipele administratorului drumului public vor interveni marți noapte cu utilaje pentru decopertarea asfaltului existent pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 19:30-24:00 și total, de la miezul nopții până la ora 05:00.

Potrivit municipalității, lucrările vor continua miercuri noapte cu același regim regim de restricții de trafic rutier.Joi și vineri noapte, se va acționa pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19:30 și 24:00 și total, de la miezul nopții până la ora 05:00. Carosabilul va fi recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. În paralel, se va reface zona de spațiu verde prin așternerea pământului vegetal.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, au precizat reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “CONSTANȚA Încep lucrările de frezare a carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *