CONSTANȚA: Încep lucrările de frezare a carosabilului pe bulevardul Tomis

Procesul de modernizare a carosabilului avansează pe tronsonul amintit, după ce a fost finalizată reabilitarea porțiunii cuprinse între strada Poporului și strada Nicolae Iorga. Echipele SC Confort Urban SRL vor acționa în această noapte cu utilaje de frezare, carosabilul fiind decopertat în etapa premergătoare asfaltării. Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19:30 – 05:00. Lucrările de frezare a carosabilului vor continua marți, 28 iulie și miercuri, 29 iulie, cu aceleași restricții de trafic.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

bulevardul Tomis 10

Pe bulevardul Tomis, Primăria Municipiului Constanța derulează un amplu proiect de reabilitare prin redistribuirea spațiului urban. Sensul giratoriu din dreptul Spitalului Județean Constanța a fost desființat pentru a face loc noii configurații a bulevardului care va avea benzi unice pentru mijloacele de transport în comun și două benzi de circulație cu sens unic cu direcția de mers către Piața Ovidiu. Luna viitoare vor fi impuse și restricțiile de circulație definitive pentru sensurile de mers. Pe lângă reamenajarea părții carosabile, soluția tehnică pentru reabilitarea bulevardului Tomis implică amenajarea unei piste de biciclete, trotuare moderne dedicate pietonilor și zone cu mult spațiu verde.

bulevardul Tomis 12

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *