Spread the love

Primăria Municipiului Constanța anunță că, începând de astăzi, 15.06.2020, programările pentru emiterea sau preschimbarea cărții de identitate se fac online!

Această măsură a fost luată pentru evitarea aglomerației și a formării cozilor la ghișeu. Programările se pot face accesând AICI! La același link aflați și care sunt sunt actele necesare pentru obținerea cărților de identitate și a vizelor de reședință.

„Vă rugăm să nu vă prezentați fără o programare prealabilă! Programarea este individuală. Nu se pot face mai multe programări cu același cod numeric personal. Precizăm că au fost făcute programări până pe 1 iulie 2020. De astăzi, vă puteți programa online începând cu data de 2 iulie 2020. Vă reamintim că  documentele care au expirat în perioada stării de urgență și a stării de alertă își păstrează valabilitatea 90 zile de la încetarea stării de urgență/alertă”, au precizat reprezentanții municipalității.

Facebook Comments

2 thoughts on “CONSTANȚA: Programarea pentru emiterea sau preschimbarea cărții de identitate se face online”

  1. doresc sa mi schimb cartea de indentitatedeoarece nu mai locuiesc la adresa respectiva eu am vindut casa unde locuiam si am cumparat alta casa si doresc sa mi eac mutatia aici unde locuiesc acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *