CONSTANȚA: Copiii cu handicap grav primesc pachete cu produse de igienă și ajutoare alimentare

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, anunță că începând cu data de 12 aprilie 2021, de luni până vineri, între orele 8:00 – 15:00, la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu  nr. 4, va continua acțiunea de distribuire a pachetelor cu produse de igienă și a ajutoarelor alimentare acordate în baza Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2019/2021 pe listele suplimentare. În conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării POAD, produsele de igienă și ajutoarele alimentare nedistribuite pe listele inițiale se pot distribui pe liste suplimentare persoanelor cu handicap grav, adulți și copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidențial, publice sau private și care nu au altă sursă de venit decât indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav.

Potrivit municipalității, pachetele se ridică personal de către persoanele cu handicap grav sau de către asistenții personali ai acestora, pe baza actului de identitate în original și a copiei după certificatul de încadrare în gradul de handicap grav valabil. Campania de distribuire a produselor se va desfășura cu respectarea tuturor prevederilor legale privitoare la prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARSCOV-2.

Pentru buna desfășurare a activității în contextul epidemiologic actual, vă rugăm să păstrați distanța corespunzătoare față de persoanele din jur, pentru a nu pune în pericol sănătatea dumneavoastră și a celorlalți beneficiari. Pentru informații suplimentare vă rugăm să apelați numerele de telefon 0341.448.530 și 0341.454.669.  

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.