CONSTANȚA: Continuă plantările de primăvară

Decorul peisagistic existent în zona peninsulară a fost completat astăzi cu sute de flori perene care au fost plantate în ronduri, sensuri giratorii, fâșii stradale, anunță reprezentanții municipalității. Este vorba despre flori din speciile: veronica, salvia, yucca, garofița, crin făclie, cerceluși și nemțișor, care au fost plantate la intersecția străzii Traian cu Bulevardul Tomis, în sensul giratoriu de la intersecția străzii Traian cu strada Termele Romane, pe fâșiile stradale de pe strada Termele Romane, sensul giratoriu din zona Comandamentului Flotei și pe spațiul verde de pe faleza Cazino.

Campania de plantare va continua și în săptămânile următoare în toate zonele orașului pentru a înfrumuseța spațiile verzi din Constanța.

În situația în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a arborilor, arbuștilor și a florilor de pe teren municipalitatea vă roagă să anunțați acest lucru la numerele de telefon: 0241.55.00.55 – Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484.205 sau 0799.606142 (WhatsApp) Direcția Generală Poliția Locală.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.