CONSTANȚA: Amenda pentru depozitarea deșeurilor reciclabile pe domeniul public ajunge la 20.000 de lei

În ciuda campaniilor de informare inițiate de Primăria Constanța, există multe persoane care aruncă deșeurile în alte locuri decât în cele special amenajate sau societăți comerciale care nu dețin contracte sau nu predau deșeurile reciclabile către operatorii autorizați și preferă să le abandoneze pe domeniul public. Săptămânal sunt aplicate numeroase sancțiuni pentru abandonarea deșeurilor la întâmplare, fie că vorbim despre persoane fizice sau juridice.

deseuri 4

O amendă de 20.000 de lei a fost aplicată ieri de polițiștii locali, conform Legii 211/2011, unui operator economic din zona Delfinariu, care a depozitat deșeuri reciclabile pe domeniul public în loc să le predea unei societăți specializate. Cu doar câteva zile înainte, un angajat al unei societăți de pe strada Unirii a crezut că face un serviciu angajatorului și a aruncat deșeuri reciclabile lângă modulele pentru colectarea selectivă a gunoaielor. Polițiștii locali au identificat societatea, au verificat dacă există contract pentru preluarea reciclabilelor și au sancționat angajatul operatorului economic cu suma de 3.000 de lei.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau la adresele de mail primarie@pimaria-constanta.ro, politia.locala@primaria-constanta.ro sau secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.