Constanța Altfel: „Partidul nostru NU va avea candidați proprii la alegerile locale”

Asociația Constanța Altfel, prezidată de senatorul Vergil Chițac, candidat desemnat de PNL Constanța pentru Primărie are un corespondent politic din aceste zile: Partidul Constanța Altfel. Cu trei membri fondatori, cea mai nouă formațiune politică de pe scena constănțeană și-a propus inițial să aibă listă proprie de consilieri locali pentru alegerile locale din acest an și se arată deschisă să negocieze și cu PNL și cu USR. De altfel, noul partid îl susține în mod deschis pe Vergil Chițac.

Între timp, după o scurtă perioadă de îngrijorare printre liberalii constănțeni, Partidul Constanța Altfel a transmis luni o serie de clarificări.

„Partidul Constanța Altfel este o formațiune politică la început de drum. Se regăsește în toate acțiunile civice ale asociației Constanța Altfel cu care o bună parte dintre constănțeni sunt deja familiarizați și se poate spune că este o extensie politică a acesteia. De asemenea, vrem să credem că nu am dezamăgit până acum. Ne-am implicat ori de câte ori am fost solicitați în toate problemele celor care, într-o măsură mai mare sau mai mică au fost nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în orașul nostru sau au fost afectați de unele decizii ale administrației locale. Credem că am făcut tot ce se putea din punct de vedere legal pentru a veni în întâmpinarea acestora. Prin urmare, în urma consultărilor cu PNL, Partidul Constanța Altfel nu avea candidați proprii în alegerile locale și, pentru a îndrepta lucrurile greșite din orașul nostru, va susține necondiționat candidatura domnului Vergil Chițac la Primăria Constanța din partea PNL Constanța. Vom face tot ce putem ca acesta să reușească să întrunească cel mai mare număr de voturi la alegerile locale. De asemenea, vom susține în egală măsură și cu aceeași fermitate candidatura domnului Mihai Lupu la Consiliul Județean Constanța. Vom face toate demersurile în acest sens și vom încerca prin acțiunile noastre să-l conducem spre câștigarea președinției CJC. Ne propunem ca prin acțiunile noastre, să identificăm și să urmăm cele mai bune soluții care să asigure șansele cele mai mari de a câștiga Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța, pentru și în favoarea cetățenilor”, au transmis reprezentanții Partidului Constanța Altfel.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.