Constanța a rămas fără subprefecți! Prefectul Jeacă: „Sper să se miște lucrurile rapid, pentru că avem foarte mult de muncă”

Situația politică și administrativă a județului Constanța este destul de complicată și doar ce s-a complicat și mai tare. După ce un post de vicepreședinte al Consiliului Județean este în aer, prin expulzarea din partid a lui Daniel Learciu, nici la prefectură situația nu e mai bună, instituție care beneficiază la rândul ei de un volum ridicat de muncă.

Dan Jeacă și Levent Accoium au fost subprefecții Constanței în perioada lui Ioan Albu. În această vară, Albu a renunțat la funcția de prefect și Jeacă a promovat, singurul subprefect fiind Levent Accoium. Deși, mai trebuia găsit încă un subprefect, iată surpriza de joi de la Guvern: s-a încetat exercitarea prin detașare a funcției de subprefect deținută de Levent Accoium.

„Încetarea s-a făcut la solicitarea lui Accoium, care a invocat motive personale. În perioada următoare lucrurile trebuie să se miște mai rapid și să fie numit cel puțin un subprefect, pentru că volumul de muncă este mare”, a spus prefectul Dan Jeacă, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Dan Jeacă, învestit în funcția de prefect al Constanței. „Este o provocare și la sfârșit de mandat vreau să pot afirma că am adus o schimbare în administrația publică”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *