CONSILIUL LOCAL: S-a constituit Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Transport Public Constanța

Consilierii locali municipali s-au reunit vineri, în format online, în ultima ședință din actualul mandat. Nu mai puțin de 63 de proiecte de hotărâre au figurat pe ordinea de zi, iar după ședință primarul Decebal Făgădău a arătat că cel mai important a fost cel legat de constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Transport Public Constanța.

Este vorba despre o structură de cooperare a autorităților publice locale din regiune, respectiv Constanța, Năvodari, Cumpăna, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, operatorul de transport în acest sens fiind CT BUS.

„Structura pe care am creat-o astăzi va genera o reţea integrată de transport, eficientă din punct de vedere al costurilor, și care va îmbunătăți consistent accesibilitatea cetățenilor din Zona Metropolitană la serviciile de transport public, într-o primă etapă în localităţile Năvodari, Cumpăna, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Nu în ultimul rând, în semn de recunoaştere pentru meritele incontestabile pe care şi le-au adus la dezvoltarea municipiului Constanţa, am atribuit astăzi, 12 terenuri pentru cetăţenii de onoare ai municipiului Constanţa. Le mulţumesc pe această cale tuturor consilierilor locali pentru activitatea depusă în ultimii patru ani, în special majorităţii formate din PSD şi PMP, cu aportul punctual al consilierului independent Andrei Popescu. Alături de ei am făcut Constanţa normală. Datorită lor municipiul nostru are viitor”, a transmis Decebal Făgădău.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *