Consiliul Județean și-a dat ACORDUL cu privire la organizarea Festivalului Mamaia. Palaz: „Sunt sigur că ministrul Breaz va urgenta semnarea protocolului de colaborare”

Partidul Mișcarea Populară, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, a transmis ACORDUL cu privire la organizarea Festivalului Național de Muzică Ușoară/Pop Mamaia 2019, în perioada 05-08 septembrie 2019, în parteneriat cu  S.C. Electrecord Production S.R.L. și Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Locația pentru organizarea acestui festival este situată în zona Pavilionului Expozițional Constanța din stațiunea Mamaia, iar în perioada următoare părțile se vor întâlni pentru a stabili detalii tehnice.

„Așa cum am promis, m-am implicat în reluarea și relansarea evenimentului care a marcat cariera multor artiști sub denumirea de “Festivalul de la Mamaia”. Îmi doresc ca ediția 2019 a acestui festival să rupă blocajul  în care se află acest eveniment cultural de ani de zile. Prin adresa nr.588/02.05.2019, Ministerul Culturii și Identității Naționale și-a exprimat disponibilitatea de a acorda acestui eveniment patronajul. Acest fapt ne ajută în organizarea evenimentului dorit și cunoscut nu doar de constănțeni ci și de întreaga țara. Totodată, precizăm faptul că CJC a recuperat de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, în urma demersurilor subsemnatului, certificatul de înregistrare a mărcii nr. 113293 – Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia. Acești pași fiind realizați mai rămâne foarte puțin pentru a debloca birocrația și a realiza Festivalul de la Mamaia. Sunt sigur că ministrul culturii, Daniel Breaz, va urgenta semnarea protocolului de colaborare și sutinere în vederea organizării Festivalului de la Mamaia ediția 2019. Acordul de principiu este dat, mai rămâne doar să învingem, cum spuneam, BIROCRAȚIA. Fac apel pe această cale să nu se blocheze de niciun  factor politic central organizarea Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția 2019, mai ales că această organizare nu implică financiar Consiliul Județean Constanța! Reînvierea acestui eveniment este un obiectiv pentru constănțeni și din acest motiv el trebuie sprijinit de toți factorii decizionali . Sunt sigur că toți vor avea <mintea limpede> și vor lua decizii pozitive,” a transmis Palaz.

festivalul mamaia

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *