Consiliul Județean, Primăria Constanța și CCINA, în parteneriat pentru evenimentul „Zilele Dobrogei”

Consilierii județeni s-au reunit vineri în ședință ordinară în cadrul căreia au adoptat mai multe proiecte de hotărâre. Printre acestea, s-a aprobat și protocolul de colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), în vederea organizării „Zilelor Dobrogei”.

Evenimentul este, practic, o expoziție de produse, gastronomie și vinuri din Dobrogea, care se va desfășura la Pavilionul Expozițional Constanța, în perioada 14-17 noiembrie a.c.

Prin acest eveniment se marchează 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă și, printre obligații, CCINA trebuie să atragă expozanți, să construiască standurile; Consiliul Județean trebuie să pună la dispoziție parterul și etajul Pavilionului, iar Primăria trebuie să amplaseze scena și să atragă Muzeul de Artă Populară Constanța.

CITEȘTE ȘI:

ZIUA DOBROGEI 139 de ani de la revenirea la Patria Mamă. „În aceste locuri nu au existat și nu vor exista problemele de care lumea întreagă se lovește, legate de religie sau etnie!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.