Consiliul Județean invită societățile comerciale la consultarea națională privind ratificarea Acordului Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada

Societățile comerciale din județul Constanța interesate să participe la o consultare națională privind ratificarea Acordului Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada sunt invitate să completeze chestionarul transmis către Consiliul Județean Constanța de Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Ambasada Canadei în România. Formularul este publicat pe site-ul CJC și se poate descărca on-line de AICI!

Consiliul Județean Constanța susține această inițiativă a CCIR, motiv pentru care invită reprezentanții mediului de afaceri să își exprime punctul de vedere raportat la acest Acord Economic.

Potrivit reprezentanților CCIR, rezultatele consultării la nivel național vor fi prezentate în cadrul unei conferințe, care va avea loc anul acesta, în prezența unor experți români și canadieni.

Formularele completate se centralizează la nivel național, adresa de mail unde se pot trimite este petru.saca@ccir.ro. Chestionarul poate fi completat și on-line AICI!

Persoana de contact din cadrul CCIR este domnul Petru Saca, șeful Biroului Organizații Europene și Internaționale, Direcția Relații Externe.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *