Consiliul Județean, expozant principal la Târgul Internațional de Turism de la Berlin. Țuțuianu: „Plasăm turiștilor străini ofertele estivale ale stațiunilor din Constanța”

Consiliul Județean Constanța anunță, vineri, că, la invitația Ministerului Turismului, face parte dintre principalii expozanți participanți în perioada 6 – 10 martie 2019 la  Târgul Internațional de Turism de la Berlin – ITB 2019. Acest eveniment este unul de impact pentru industria turistică, fiind recunoscut ca cel mai mare  târg de profil din lume.

Seara Românească a fost deschisă oficial de către președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, împreună cu Bogdan Trif, Ministrul Turismului și Ilie Năstase, ambasador al turismului românesc.

Prezența noastră la acest târg este deosebit de importantă. Am avut astfel prilejul de a prezenta personal, în prima zi a târgului, câteva dintre atracțiile turistice deosebite ale județului Constanța. Vizitatorii și specialiștii în turism prezenți, în număr mare, la standul județului nostru au fost extrem de interesați de ofertele litoralului românesc. Ca reprezentant al autorității locale am obligația de a sprijini dezvoltarea industriei turistice prin promovarea întregii regiuni atât pe plan național cât și internațional. Scopul principal al prezenței noastre la acest târg este cel de a plasa ofertele estivale ale stațiunilor din Constanța, în topul preferințelor turiștilor străini”, a declarat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

Consiliul Județean Constanța participă la Târgul Internațional de Turism de la Berlin cu un stand propriu, pus la dispoziție gratuit de către Ministerul Turismului, alături de agenții de turism, autorități locale și centrale, companii aeriene și crame de vinuri românești. La acest eveniment sunt prezenți un număr de aproximativ 10.000 de expozanți, iar numărul vizitatorilor se ridică la aproximativ 150.000 de vizitatori.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *