Consiliul Județean Constanța se implică în campania națională „#Curățenia Pământului începe cu Noi”

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate – A.N.A.N.P,  dă startul Campaniei Naționale „Curățenia Pământului începe cu Noi”, în ziua de 22 aprilie 2021, în județul Constanța. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a răspuns pozitiv invitației Președintelui A.N.A.N.P, Adi Croitoru, de se alătura acestei ample campanii lansate în județul Constanța, cu ocazia Zilei Pământului. La rândul său, președintele CJC  a transmis o invitație întregii echipe a instituției pe care o conduce, urmând ca o parte a angajaților CJC, să se alăture benevol acestei campanii de educare, conștientizare și responsabilizare a cetățenilor cu privire la importanța ariilor naturale protejate de pe raza județului nostru.

Este o acțiune de sensibilizare și conștientizare a populației , ce se va desfășura în timp, în toate județele țării, și își propune mobilizarea tuturor energiilor locale pentru implicarea în acțiuni de ecologizare și, totodată, de informare a cetățenilor cu privire la sancțiunile care vor fi aplicate pe viitor, celor care, în diverse forme, aduc atingere conservării habitatelor naturale protejate, și nu numai.

La nivelul județului Constanța, această campanie ne oferă, încă o dată, șansa de a ne implica direct în protejarea mediul înconjurător, cu speranța că și generațiile viitoare vor lua atitudine și vor contribui la protejarea patrimoniului natural. Avem responsabilitatea de a fi activi și implicaţi, de a ne apăra patrimoniul natural – garantul sănătății, bunăstării economice și siguranței fiecaruia dintre noi. Astfel de activități sunt întotdeauna binevenite, iar prin participarea Consiliului Județean Constanța la acest eveniment, se dorește încurajarea comunităților de a acționa în mod responsabil față de mediul înconjurător”, au transmis reprezentanții CJC.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.