Spread the love

Târgul de Turism al României a debutat joi, în Capitală, la Centrul Expozițional Romexpo, în prezența ministrului Turismului, Bogdan Trif.

Printre standurile operatorilor economici și ale autorităților locale prezente la târgul național se află, în premieră, Consiliul Județean Constanța. De asemenea, alături de CJC, în standul de prezentare se află și Primăria Municipiului Constanța.

Cu această ocazie, Primăria Municipiului Constanța a lansat și un clip de prezentare a principalelor puncte de atracție din Constanța și din stațiunea Mamaia.

„Scopul acestei participări este promovarea turistică a orașului și a evenimentelor organizate de municipalitate. Vizitatorii vor primi informații despre concertele, festivalurile sau târgurile care se pregătesc deja pentru anul 2019”, precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

„Este pentru prima dată când Consiliul Județean Constanța are amenajat un stand la acest târg național organizat de ministerul Turismului. Suntem aici ca să prezentăm obiectivele turistice din județ și stațiunile de pe litoralul Mării Negre”, a spus președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, pentru TOMIS NEWS.

După ceremonia de deschidere, ministrul Bogdan Trif a vizitat standurile operatorilor economici, iar turul s-a încheiat chiar la standul ministerului.

Târgul de Turism este deschis până pe 18 noiembrie.

CITEȘTE ȘI:

Țuțuianu s-a dus să promoveze județul la… Bilbao. „Să poziționăm Constanța în topul destinațiilor de vacanță”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *