CONSILIUL JUDEȚEAN: Bugetul Spitalului Județean Constanța, suplimentat

Consilierii județeni s-au reunit joi în ședința ordinară pe luna aprilie în cadrul căreia au dezbătut și aprobat o serie de proiecte de hotărâre, printre care, două dintre ele, referitoare la unități spitalicești și inițiate de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu. Este vorba despre Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.

Pentru cea mai mare unitate spitalicească din județ, rectificarea bugetară aprobată joi aduce o suplimentare de peste 13 milioane lei. Suma totală alocată pentru acest an, stabilită în luna martie, este de peste 522 milioane lei. În ultima perioadă, cheltuielile SCJU s-au majorat în mai multe sectoare, precum cele referitoare la personal (aproape 2,4 milioane lei), bunuri și servicii (peste 10 milioane lei) ș.a.

În cazul Spitalul de Pneumoftiziologie, consilierii județeni au aprobat proiect de rectificare bugetară, care suplimentează bugetul unității cu aproape 870.000 lei. La fel ca în cazul SCJU, s-au diminuat veniturile în ultima lună și au crescut cheltuielile, precum cele cu personalul (peste 188.000 lei) și bunuri și servicii (peste 344.000 lei).

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *