Spread the love

Ședința de joi a Consiliul Local Municipal s-a lăsat cu o serie de dispute politice. TOMIS NEWS a relatat în detaliu despre înțepăturile dintre coaliția majoritară condusă de social-democrați și opoziția liberală, iar vineri consiliul local municipal liberal Mihaela Andrei a avut o nouă reacție, susținând că „fair-play-ul și bunul simț nu se regăsesc în principiile primarului Decebal Făgădău”.

CITEȘTE ȘI:

Răfuieli politice în Consiliul Local. Văsîi (PNL): „Convocatoarele apar întâi în presă și apoi la noi. Nu ne consultați” Primarul Făgădău: „Ați adus un proiect care l-ar fi făcut invidios pe Ceaușescu. Nu sunteți mai votată decât sunt eu!”

În luna aprilie a acestui an, consilierul local liberal Mihaela Andrei a inițiat proiectul de hotărâre privind „Recondiționarea și modernizarea treptelor ce facilitează accesul la plaja Modern”, iar consilierii PSD au respins aprobarea paternității acestui proiect.

„Încercarea opoziției de a-l determina pe primar să o treacă inițiator al proiectului pe Mihaela Andrei s-a lovit de un refuz categoric din partea consilierilor PSD care, practic, au legitimat furtul intelectual al mai-marelui de la Primărie. Motivarea lui Decebal Făgădău cum că proiectul meu nu a fost complet este jalnică și lipsită de orice logică în condițiile în care scopul este același. Este trist că suntem conduși de un primar fără coloană vertebrală. Din păcate, și în acest sezon estival atât constănțenii, cât și turiștii care vor veni la plajă la Modern vor fi nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare și să fie foarte atenți să nu își rupă picioarele pe treptele de acces. Pentru că așa cum a făcut și acum trei ani, așa va face și în continuare primarul Constanței: ne va scoate ochii cu hârtii și promisiuni, fără a face nimic concret”, a declarat consilierul local liberal Mihaela Andrei.

CITEȘTE ȘI:

Consilierul municipal al PNL Mihaela Andrei cere Primăriei recondiționarea treptelor care facilitează accesul la Plaja Modern

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *