Consilierul local Dumitru Cojocaru, noul lider PND Agigea

Partidul Național Democrat – Organizația Județeană Constanța anunță că salută decizia consilierului local al Primăriei Agigea, Dumitru Cojocaru, de a continua activitatea politică alături de deputatul Daniel Fenechiu și PND.

„Precizăm faptul că întreaga structură a fostului PP-DD din localitatea amintită, formată din peste 200 membri, subscrie acestui demers. (…) Filiala Agigea a PND reprezintă singura forță de opoziție din comună în luptă cu vechile partide care au dezamăgit prin incompetența și dezinteresul față de problemele cetățenilor pe durata cât au ocupat funcții de decizie în administrația locală. Dumitru Cojocaru se află la cel de-al doilea mandat de consilier local. A câștigat respectul și susținerea cetățenilor datorită faptului că a nu a putut fi intimidat în niciun fel de presiunile din partea oponenților politici, ci a reprezentat, cu mult curaj și  numeroase inițiative, interesul comunității în fața dezamăgitoarei administrații”, susțin cei de la PND Constanța.

Dumitru Cojocaru, în vârstă de 50 ani, este absolvent al unei facultăți de știinte economice și management. Are o vastă experiență politică: a fost președinte al organizatiei de tineret PDL între 2004 și 2007, președinte al organizației de seniori PDL între anii 2007 și 2008.

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.