Consilierul local Dede Perodin (PSD) îi invită pe constănțeni în audiență

Consilierii locali municipali ai Partidului Social Democrat îi așteaptă pe locuitorii municipiului Constanța la audiențe, în fiecare zi de marți, începând cu orele 17:00, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD, din Bulevadrul Alexandru Lăpușneanu, nr. 82, bloc LE 31 (Zona Trocadero).

Aleșii locali susțin faptul că vor să rezolve problemele cu care se confruntă constănțenii, să le prezinte și să dezbată soluțiile pentru problemele orașului și să răspundă întrebărilor legate de rolul lor în administrația locală.

Marți, 18 februarie, începând cu orele 17:00, consilierul local municipal PSD, Dede Perodin îi așteaptă pe constănțeni în audiență, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD.

Totodată, constănțenii pot veni în audiență și la deputații și senatorii PSD, în fiecare vineri, începand cu ora 11:00, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Consilierul local Dede Perodin (PSD) îi invită pe constănțeni în audiență

  • miercuri, 14 aprilie 2021 la 08:47
    Permalink

    Buna ziua ma numesc Ali Ercin am doi copii inpreuna cu sotia mea Ali Serenghiul va rog as vrea in audienta la Domnul Dede Perodin pentru locuinte de la readpp in mesaj nu pot povesti in scris f mult nr de tel 0799452417sau 0730386519

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.