Consilierul Economic şi Comercial din cadrul Ambasadei Republicii Populare China ȋn România, în vizită la CCINA

Directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), Ion Danuţ Jugănaru, a primit marți, 26 noiembrie 2019, la sediul instituției vizita oficială a lui LINXIANG ZHAO, Consilier Economic şi Comercial al Republicii Populare Chineze  la Bucureşti. Consilierul Zhao a fost ȋnsoţit, la Constanţa, de Jean Zhu, Secretar II al Ambasadei Chinei.

Potrivit reprezentanților CCINA, această vizită s-a dorit a fi una de informare privind economia judeţului Constanţa, domeniile de activitate ȋn care activează cele mai reprezentative firme constănţene şi avantajele pe care le-ar avea potenţiali investitori chinezi ȋn judeţul nostru.

„Domnul Consilier s-a arătat interesat de activitatea Camerei de Comerţ Constanţa şi a mulţumit domnului director general Jugănaru pentru prezentarea complexă, a situaţiei economice din judeţ, afirmând că, va recomanda judeţul Constanţa firmelor chineze care doresc să investească în România. La rândul său, domnul Ion Dănuţ Jugănaru a mulţumit domnului Consilier Economic pentru includerea judeţului Constanţa, printre primele judeţe  ȋn programul de vizite de informare şi a promis că instituţia pe care o reprezintă va face tot ce-i stă ȋn putinţă pentru ȋncurajarea investiţiilor străine. De asemenea, a propus organizarea, ȋn colaborare, de catre Ambasada R.P. Chineze la  Bucureşti şi Camera de Comerţ, de vizite, la Constanţa, ale unor delegaţii de oameni de faceri chinezi interesaţi să cunoască oportunităţile de afaceri din zonă”, au precizat reprezentanții CCINA.

vizita ccina 1

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *