Spread the love

În ultima ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, consilierul independent Andrei Popescu a depus un amendament la proiectul de rectificare bugetară în sensul realizării unei pasarele pietonale în cartierul Poarta 6, peste linia de cale ferată.

Liberalii constănțeni au tot solicitat o astfel de pasarelă, au inițiat o campanie de strângere de semnături și au depus proiectul în acest sens în noiembrie 2019. Liberalii nu au avut succes, Andrei Popescu a preluat frâiele și amendamentul său a fost adoptat în unanimitate.

„Unul dintre cele mai dragi proiecte din acest mandat de consilier local prinde viață: pasarela dintre cartierele Km 4-5 și Poarta 6. În ultima ședință a Consiliului Municipal am formulat un amendament cu privire la rectificarea bugetului pe anul în curs și am propus alocarea sumei de 130.000 de lei în vederea elaborării Studiului de Fezabilitate în vederea realizării obiectivului de investiții „Pasarelă pietonală peste liniile de cale ferată între cartierele Km 4/5 și cartierul Faleza Sud – Poarta 6, în zona liceului Lucian Blaga”. Le mulțumesc tuturor celor care au susținut și votat acest proiect, indiferent de apartenența politică. Pentru copiii și locuitorii din zonă, pasarela care le va proteja viețile nu face politică”, a transmis, miercuri, Andrei Popescu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *