Consilierul Andrei Popescu îl trage „de urechi” pe Decebal Făgădău: „Ne luați la mișto pe toți! Nu eu am înființat asociații care se înfruptă din banul public! Alimentați cu milioane conturi de off-shore deținute de stăpânii dumneavoastră!”

Cuvinte grele transmise, miercuri, de consilierul local municipal Andrei Popescu pentru primarul Decebal Făgădău. Popescu a publicat o scrisoare deschisă adresată primarului, în care, literalmente, a răbufnit. Din tonul scrisorii putem reține faptul că Andrei Popescu a adunat mai mult timp niște situații pe care le consideră în neregulă și îi cere lui Făgădău să mai lase din „aroganța moștenită de la stăpânul Mazăre”.

Iată scrisoarea integrală a consilierului Andrei Popescu:

Domnule Primar,

Nu va scriu in legatura cu faptul ca de cand ati devenit Primar, ne luati la misto pe toti, inclusiv pe noi consilierii locali. Nu va scriu nici sa ma plang ca nu am unde sa imi tin audientele sau sa va cer sa imi introduceti si mie proiectul legat de transparenta pe ordinea de zi, desi ale dumneavoastra, peste 100, au intrat in ultimele 3 luni pe ordinea de zi. 
Nici macar nu indraznesc sa contest toate imprumuturile pe care le contractam, fara sa ne dati documentatia in timp util, pentru a sti si noi ce votam. Ultimul imprumut este de 25 de milioane de euro, de care noi aflam din presa.
Astazi ati avut o declaratie la Radio Sky, in care criticati actiunea celor din Acia, legata de rampele de acces la trecerile de pietoni. Mai exact, ne spuneti ca v-ati saturat de asociatii care fac doar reclamatii si in rest nu fac nimic in viata.
Pe aceasta cale, vreau sa imi cer scuze ca: 
Nu am infiintat si eu o asociatie de genul „Descopera Constanta”, care se infrupta din banul public organizand Revelionul din acest an, care a pus stapanire pe Parcul Tabacariei si Piata Ovidiu.
Nu stiu ce inseamna sa fiu un locotenent servil, cum sunteti dumneavoastra, pastrand in continuare legatura cu toate firmele de casa ale cuplului Mazare-Strutinsky, care se infrupta din banul public. Mai nou, alimentati cu milioane conturi de off-shore, detinute de stapanii dumneavoastra.
Eu inteleg ca reclamatiile nesolutionate nu va fac bine si e mai usor sa zici: ce probleme, ca nu s-a plans nimeni de asta, dar totusi reclamatiile facute de mine prin intermediul Acia au dat roade.
Au dat roade semnaturile stranse de mine inca din 2013, cand ceream subventionarea unitara a gigacaloriei, cu care mai noi va impaunati!
Au dat roade si cele 3 luni de stat in strada sa anulez o taxa pe care voi vreti sa o reintroduceti sub alta forma pocnind din degete, va promit ca nu ma las si v-o trantesc si pe-asa.
Nu mai e mult si o sa pierdeti si trama stradala, alta taxa ce se duce la Confort Urban.
Majoritatea semnalelor de alarma trase de noi, au fost solutionate intr-un fel sau altul. Hingherii de masini nu mai exista, podul din Tabacarie l-ati reparat, o sa terminam in curand si cu sicriele umblatoare detinute de GMS, un alt amic al dumneavoasta.
Mai bine mai lasati din aroganta mostenita de la stapanul Mazare si puneti osul la treaba, ca e usor sa fii baiatul cu mapa, dar la fapte va e cam greu!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.