Consilierii locali liberali și-au depus rapoartele de activitate pe 2017. „Nu există fluență și coerență în exercitarea actului administrativ și nu există un spațiu destinat desfășurării activității noastre”

Consilierii locali municipali ai Partidului Național Liberal anunță, luni, că și-au depus rapoartele de activitate pe anul 2017, în conformitate cu prevederile art. 51 al.4 din Legea administrației publice locale nr.215/2001. Aceștia susțin că au întâmpinat, în anul 2017, mai multe piedici în desfășurarea activității și că au depus proiecte de hotărâre cărora nu li s-au redactat rapoarte de specialitate din partea direcțiilor Primăriei Constanța, parte din solicitări neprimind răspuns nici până în prezent sau nu au primit avize, fiind amânate pe perioadă nedeterminată.

De asemenea, consilierii locali liberali consideră că legislația este facultativă pentru departamentele primăriei, în cadrul ședințelor comisiilor de specialitate ale Consiliul Local Municipal fiind prezentate adesea proiecte ale căror documentație a fost transmisă cu mai puțin de 24 de ore înaintea ședinței. Consilierii liberali sunt nemulțumiți și de modul în care sunt organizate circuitele funcționale în interiorul Primăriei Constanța, reclamând faptul că nu există fluență și coerență în exercitarea actului administrativ. De asemenea, aceștia punctează faptul că nu există un spațiu destinat desfășurării activității consilierilor locali.

Din păcate, administrația locală a municipiului Constanța este blocată în trecut și fuge de responsabilitatea actului administrativ. Actuala conducere a Primăriei Constanța ne dovedește zilnic că este incapabilă să ofere un viitor stabil orașului și cetățenilor săi”, a precizat coordonatorul politic al organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal, Septimiu Bourceanu.

CITEȘTE ȘI:

BOMBĂ! George Muhscină a DEMISIONAT din funcția de președinte al organizației municipale a PNL Constanța

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.