Consilierii liberali, luați la „șuturi” de Constanța Altfel: „Toți sunt înșelați de Făgădău. Ce îl califică pe Memiș și nu îi califică pe ceilalți constănțeni?”

Listele PNL Constanța pentru Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean conțin nume noi în politica locală, dar remarcăm și faptul că liberali mai vechi, consilieri în funcție, nu vor beneficia de un nou mandat. Detalii, AICI! Pe fondul rotației de cadre, candidatul PNL pentru funcția de primar al Constanței, Vergil Chițac, a început o campanie de curățare a partidului de consilierii care, așa cum știm, au votat de-a lungul timpului cot la cot cu PSD. Fără să pronunțe nume și preume – cu o singură excepție – Chițac a dat, prin Asociația Constanța Altfel pe care o prezidează, tonul revoluției: va contesta în instanță toate proiectele controversate, inclusiv și în special și cele votate de consilierii liberali.

Asociația Constanța Altfel a anunțat luni că va demersurile de anulare a unor proiecte de hotărâre adoptate în ultima ședință a CL, din 30 iunie, fiind vorba de o serie de vânzări de terenuri, unul dintre beneficiari fiind Onur Celik Memiș, fiul consilierului județean liberal Baiazid Memiș. Actualul consilier Memiș nu va avea un nou mandat de consilier și, probabil în acest context, Chițac a pus… tunurile:

text chitac

Între timp, Asociația Constanța Altfel a anunțat marți că va ataca noul regulament al parcărilor publice, adoptat tot în ultima ședință a CLM. Sesizarea a fost depusă chiar astăzi, reprezentanții Asociației punctând faptul că, în primă fază, se dorește obținerea suspendării, apoi anularea completă a noului regulament. Cu același prilej, Asociația Constanța Altfel a arătat că Vergil Chițac nu i-a acuzat pe consilierii PNL de corupție, nici măcar pe cei ai PSD, subliniind că toți consilierii au fost înșelați de primarul Făgădău:

text cta altfel 1
text cta altfel 2
text cta altfel 3

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *