Consilierii județeni liberali au DONAT Spitalului Județean 200 de kit-uri de testare COVID – 19

Consilierii județeni liberali au inițiat un efort colectiv pentru a veni în sprijinul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Astfel, potrivit unui anunț de joi al consilierului județean PNL, Stelian Gima, unității spitalicești s-au oferit 200 de kit-uri de testare pentru depistarea coronavirus.

„Momentele cele mai dificile sunt și momentele care ne aduc împreună de cele mai multe ori. În astfel de momente, solidaritatea, grija față de cel de lângă noi, sunt esențiale pentru a ieși puternici din această provocare. De aceea, am considerat că nu e un moment mai bun de a ne implica și de a #damaideparte, decât acesta. Fiecare acțiune pe care o întreprindem are ecou. Un efort, cât de mic, rostogolește un bulgăre și se transformă într-o avalanșă de fapte bune. Noi, consilierii județeni PNL, am ales să începem prin a oferi Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, 200 de teste pentru detectarea COVID 19. Spitalele și doctorii sunt linia I în combaterea acestei epidemii. Au nevoie de noi. Cu toții avem nevoie de ei. Putem să-i ajutăm stând acasă, respectând toate regulile, având grijă de cei din jur și donând. Fiecare picătură se adună și formează un ocean. Nu toți putem lupta, dar toți putem contribui. Doar așa ne vom asigura că #impreunareusim și că vom depăși acest moment”, a transmis consilierul Stelian Gima.

CITEȘTE ȘI:

Făgădău a DONAT Spitalului de Boli Infecțioase 5.000 de kit-uri de testare COVID-19

Forțele Navale au instalat spitalul militar pe stadionul Portul

Spitalul CFR Constanța, intrat în COORDONAREA MApN! Arafat: „Va fi similar cu cel de la Otopeni, cu spații de terapie intensivă”

DONEAZĂ pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța!

Klaus Iohannis: „După această criză, care VA MAI DURA, vom face o ANALIZĂ LA SÂNGE a întregului sistem spitalicesc!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.