Conservatorii au un candidat la nivelul județului. Focșa (AUR): „Este timpul ca cetățenii să pună STOP jafului și sub-dezvoltării!”

Dumitru Viorel Focșa va candida din partea Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.) la funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța. Candidatul AUR este absolvent al Facultății de Electromecanică Navală licențiat în inginerie electrică și electrotehnică activând atât în domeniul transportului maritim cât și în industria off-shore petrol și gaze. La cei aproape 55 de ani, cu o vastă experiență în diferite companii occidentale în care respectul pentru muncă și disciplina guvernează, este hotărât să lupte „împotriva sistemului politic corupt și păgubos care a aruncat județul Constanța în mizerie și sub-dezvoltare.”

A.U.R. este un partid de orientare patriotică și conservatoare, înființat în 2019. Gândirea și acțiunea politică ale partidului sunt fundamentate pe 4 valori principale: Familia, Credința, Națiunea și Libertatea. A.U.R. consideră că românii trebuie să fie principalii beneficiari ai resurselor țării. Partidul s-a remarcat prin acțiunile de protest împotriva tăierilor ilegale de păduri și a cvasi-monopolului deținut de companii austriece în industria de exploatare a lemnului. 

„Este timpul ca cetățenii județului Constanța să pună STOP jafului și sub-dezvoltării! Județul Constanța are nevoie de șosele pe două benzi care să lege Constanța de: Mangalia, Medgidia, Hârșova, Negru Vodă și, de ce nu, de Tulcea. Peste 30 de comune nu au apă curentă ori unele o au distribuită în condiții precare; zeci  de sate și comune în care școlile au toalete în curte precum în secolul XVIII. Un angajament luat în fața UE este ratat. Penalitățile vor curge potop după 2020 datorită acestei neglijențe față de cetățeni. Abandonul școlar a crescut, bătrânii mor singuri în casele lor, abandonați de societate, nefiind încă implementat un sistem de asistență socială comunitară. Alianța pentru Unirea Românilor vrea să oprească aceste grave decalaje între sat și oraș în județul nostru. Vrem mai mult pentru concetățenii noștri! Trebuie investit corespunzator în sănătate, învățământ și infrastructură”, a transmis Focșa.

Pentru funcția de președinte al CJC candidează următorii:

Felix Stroe (PSD), Mihai Lupu (PNL), Remus Negoi (Alianța USR – PLUS), Răzvan Filipescu (PRO România), Ioana Reșit (PMP), Gheorghe Haleț (LORD), Daniel Moraru (PER), Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc), Gheorghe Muhscină (independent) și Viorel Focșa (AUR).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.