Congresul CECCAR, gata de start. Senatorul Mihu (PSD Constanța): „Vom discuta realizările de la ultima noastră întâlnire”

În perioada 28-29 septembrie a.c. se va desfășura cea de-a XXII-a ediție a Congresului Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR). Evenimentul reunește aproximativ 500 participanți de la nivel național și internațional, membri CECCAR, ai instituțiilor de reglementare și ai mediului de afaceri.

Vicepreședintele Comisiei de buget-finanțe din Senat, senatorul constănțean Ștefan Mihu, precizează miercuri că întâmpină cu optimism și interes participarea la dezbaterile pe care CECCAR le propune în cadrul congresului.

„Congresul profesiei contabile din România, un eveniment cu tradiție  ne oferă prilejul de a discuta multe probleme de importanță deosebită pentru viața economică.O mare parte dintre subiectele dezbătute s-au concretizat în strategii de dezvoltare a profesiei contabile în țara noastră.Împreună cu membrii Corpului din întreaga țară dar și alături de invitații din afara granițelor țării vom discuta realizările de la ultima noastră întâlnire precum și proiecte și planuri de viitor” a precizat senatorul Mihu.

Gândirea integrată, globalizarea și tehnologia sunt câteva dintre subiectele ediției din acest an. Despre aceste teme de discuție, senatorul Mihu declară:

CECCAR în calitate de organism profesional se preocupă de dezvoltarea permanentă a competențelor profesionistului contabil care să îi permită furnizarea de servicii la un nivel de calitate ridicat.Vremurile însă se schimbă.Trăim în era digitalizării și globalizării.Pentru a susține și promova practicile profesionale riguroase, CECCAR trebuie să țină pasul cu noul context economic bazat pe tehnologizare.Sperăm ca la această întâlnire să identificăm noi abordări pentru sintetizarea și prezentarea datelor și informațiilor cu o expertiză modernă, fiabilă și transparentă.

CITEȘTE ȘI:

UNDĂ VERDE în Senat pentru Referendumul privind redefinirea familiei! Doar USR s-a opus! Senatorul PSD de Constanța, Mihu: „Am votat cu toată inima, pentru că din familia tradițională provenim toți!“

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*