Conferință, la Constanța, pentru firmele care doresc să găsească muncitori calificați

Joi, 18 februarie 2021, ora 10:00, va avea loc Conferința on-lineSoluții pentru identificarea muncitorilor calificați prin dezvoltarea Învățământului Profesional în Sistem Dual constănțean. Modele și soluții. Alege un viitor de succes, educă muncitorii pe care îi dorești”.

Organizăm această conferință pentru firmele constănțene care doresc să găsească muncitorii calificați de care au nevoie, să reducă gradul de mobilitate a resursei umane, să faciliteze retenția și integrarea noilor angajați fără costuri suplimentare, să reducă semnificativ costurile cu selecția și recrutarea forței de muncă, să elimine timpul de adaptare a viitorului angajat la locul de muncă și să mărească productivitatea în prima perioadă de la angajare„, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Obiectivul principal al organizării acestei Conferințe îl reprezintă prezentarea avantajelor de educare, selecție și recrutare a muncitorilor calificați prin intermediul învățământului dual.

Participă: Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, Sorin Mihai, inspector general ISJ Constanța, Ion Dănuț Jugănaru, director general CCINA Constanța, Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța, Cornel Bertea Hanganu și Ciprian Lepădatu, Asociația Firmelor Constănțene, Dan Octavian, Asociația Firmelor Bihorene, Mihaela Sandu, Școala de Valori București.

Firmele, companiile și persoanele fizice care doresc să participe la această Conferință sunt invitate să se înscrie la eveniment prin transmiterea unui e-mail la adresa evenimente@primaria-constanta.ro care să conțină datele lor de contact – numele și prenumele, firma, funcția, e-mail, numărul de telefon.

Prin organizarea acestei Conferințe, Primăria Municipiului Constanța urmărește informarea, îndrumarea și încurajarea firmelor constănțene pentru apelarea la învățământul dual în demersurile de implementare a soluțiilor de identificare, educare și angajare a muncitorilor calificați și, totodată, face apel la părinții și elevii din municipiu – să aleagă fără rezerve calea de durată a unei meserii care să le pună în valoare pe termen lung aptitudinile personale.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *