Conducerea Parlamentului a decis: Moțiunea de cenzură a PSD, pe repede înainte

Birourile Perlamente Reunite ale celor două camere ale Parlamentului au stabilit în ședința de marți, 28 septembrie, calendarul pentru dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură depusă de PSD. Votul pe moțiunea care ar putea trimite acasă Guvernul Cîțu se va da marți, 5 octombrie, de la ora 12.00.

PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”.

Ne așteptăm ca în cel mai scurt timp, așa cum spune Constituția, să fi convocat BPR. Vom propune un program pentru citire și pentru vot astfel încât în cel mai scurt timp acest guvern incompetent să plece acasă”, a spus Sorin Grindeanu.

Moțiunea de cenzură USR + AUR ajunge la vot doar după motivarea CCR. Propunerea USR PLUS ca moțiunea de cenzură să fie dezbătută și votată de îndată a picat, marți, la votul din conducerile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului.

Au fost 9 voturi pentru: Ludovic Orban, USR-iștii și Ovidiu Gant (minorități). S-au abținut 16 membri de la PSD, PNL, UDMR. Propunerea nu a întrunit astfel numărul de voturi necesar. În urma deciziei, se va aștepta motivarea CCR pentru a se trece la votul pe moțiunea USR AUR.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Conducerea Parlamentului a decis: Moțiunea de cenzură a PSD, pe repede înainte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *