Conducere nouă la PMP Mangalia. Revoltații, trimiși la plimbare de Palaz

Ca urmare a demisiei lui Petru Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, organizația județeană anunță sâmbătă că Adrian Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații.

Crăciun a demisionat recent din PMP după ce l-a acuzat pe președintele Claudiu Palaz că are blat cu Zanfir Iorguș, deși la alegerile locale Crăciun a renunțat la candidatură, bătând palma cu… Iorguș.

Până în prezent, Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și „are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare”.

Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi <<bun venit>>, el fiind deja în organizație, ci este: <<mișcăm Mangalia>>. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *