Conducere nouă la Asociația Elevilor din Constanța

În data de 13 iunie a.c., membrii Asociației Elevilor din Constanța s-au reunit în cadrul ședinței Adunării Generale, organul suprem de luare a deciziilor, prilejuită de organizarea alegerilor pentru funcțiile vacante din cadrul Biroului de Conducere.

În funcția de președinte al AEC a fost aleasă Ariana Dudună, fost vicepreședinte al asociației, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național Mihai Eminescu. Totodată, în vederea exercitării funcției pentru un mandat de un an, au fost aleși și următorii membri ai Asociației, pentru a deservi ca vicepreședinți ai Asociației Elevilor din Constanța:

  • Oana Maria Mircică, elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic “Ovidius”
  • Panaiothis Costea, elev în clasa a X-a la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”
  • Luisa Vasile, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân”
  • Iulian Bazîru, elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic “Decebal”

De asemenea, Biroul de Conducere este completat de către Alexia Popescu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân”, și de Ema Ludvig, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Pedagogic “Constantin Brătescu”, al căror mandat este în desfășurare.

,,Sunt mai mult decât onorată de încrederea care mi-a fost acordată. Consider că elevii constănțeni și nu numai, au nevoie de reprezentanți puternici, fermi, care să lupte pentru interesele lor legitime și pentru drepturile lor. Îmi doresc ca următorul an să fie unul cât mai prosper pentru asociație și ca fiecare elev din județul Constanța să aibă acces echitabil la o educație de calitate!” – a declarat Ariana Dudună, președinte AEC.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.