Concurs de planuri de afaceri și idei inovative, la Constanța

Cu prilejul săptămânii internaționale a antreprenoriatului, Rețeaua Universităților de la Marea Neagră în colaborare cu Universitatea „Ovidius” din Constanța și sprijinul Colegiului de redacție al revistei Știință și tehnică, va organiza la data de 29 noiembrie, 2019, cea de-a 3-a ediție a BSUN Energy Innovation Challenge 2019 – Concurs de proiecte, planuri de afaceri si idei inovative de startup-uri în domeniul Energiei Durabile, eveniment ce are ca scop să aducă în prim-plan nevoia de orientare către inovație în formarea noilor generații de absolvenți, punând accent pe dezvoltarea abilităților și deprinderilor în acest domeniu.

Tema evenimentului este dedicată domeniului energiei durabile, a promovării lanțurilor de valoare bazate pe tehnologii decarbonizate, de utilizare a materialelor avansate pentru creșterea eficienței sistemelor de conversie și conservare a energiei, de promovare a tehnologiilor informatice, a rețelelor inteligente de utilități prin soluții ecoinovative. La ediția din anul acesta vom pune un accent pe transformare digitală în sectorul energetic și în educația inginerească.

Evenimentul va fi găzduit de Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța, cu începere de la ora 09.00. Programul, informații detaliate și alte relații pot fi găsite AICI!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.