Comunitatea rușilor lipoveni din Constanța a încheiat un protocol de colaborare politică cu PNL

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal anunță încheierea unui protocol de colaborare politică cu reprezentanții Comunității Rușilor Lipoveni din județ. Preşedintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir (foto), a declarat cu această ocazie că solicitările care vin din partea comunităţii ruşilor lipoveni din Constanţa vor fi integrate în platformele program ale candidaţilor PNL.

„Suntem deschişi la o colaborare transparentă cu reprezentanţii Comunităţii Ruşilor Lipoveni din județul Constanţa. Mă bucur că vom semna un protocol de colaborare politică, cu termene clare de îndeplinire a obiectivelor, care să ajute minoritatea ruşilor lipoveni să se dezvolte şi să îşi protejeze identitatea culturală”, a declarat preşedintele PNL Constanţa.

Potrivit PNL, punctele de bază ale programului cadru de colaborare vizează solicitări specifice ale Comunităţii Ruşilor Lipoveni din localităţi precum 2 Mai, Mangalia, Năvodari şi Ghindăreşti.

PNL Constanţa va stabili un program de integrare a obiectivelor comune în platformele care vor face baza angajamentelor electorale.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *