Comunitatea elenă din Constanța, parteneriat cu Liceul internațional de Informatică! Antoniadis: „În regiunea Dobrogei nu există diferende de religie și etnie, toți fiind mândri și numindu-ne Români!”

Parteneriatul dintre Comunitatea elenă Elpis Constanța și Liceul Teoretic Internațional de Informatică a fost semnat, joi, ceea ce presupune o colaborare interculturală, în premieră în Constanța.

CITEȘTE ȘI:

AJUTOR PENTRU GRECIA! Comunitatea elenă din Constanța se mobilizează împreună cu Crucea Roșie. Antoniadis: „Este nevoie de orice fel de sprijin!”

„În regiunea Dobrogei, nu există diferende de religie și etnie, toți fiind mândri și numindu-ne Români! Suntem siguri că viitorul colaborării înseamnă, în primul rând, cunoaștere, recunoaștere a valorilor comune și acțiunile întreprinse în comun vor duce la dezvoltarea grupurilor ce astăzi și-au strâns mâna întru ajutorarea semenilor”, a spus președintele comunității elene „Elpis” Constanța, Anton-Traian Antoniadis.

De partea cealaltă, directorul Liceului Teoretic Internațional de Informatică, Murat Agce, a pus accent pe „recunoașterea valorilor comune și acțiunile întreprinse în comun”, pentru „dezvoltarea grupurilor ce astăzi și-au strâns mâna întru ajutorarea semenilor

CITEȘTE SI:

Ziua limbii macedonene? Parlamentul la un pas să adopte 8 decembrie drept ziua limbii acestei minorități

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.