Comunitatea elenă din Constanța, la ceas aniversar: 28 de ani de la (re)înființare! Antoniadis: „Putem împreună să dezvoltăm acțiuni comune în beneficiul urbei și al țării”

Luni, 4 februarie a.c., se împlinesc 28 de ani de la reînființarea formei asociative a comunității elene din Constanța. Cu acest prilej, președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Traian Antoniadis, transmite mulțumiri celor care au fost și sunt alături de grecii tomitani.

„Astăzi , 4 Februarie, Comunitatea Elena Elpis Constanța sărbătorește cu mândrie implinirea a 28 de ani de la decizia de a reînființa oficial această comunitate in Constanța . Ocazie cu care multumim celor care au înțeles adevăratul sens al acțiunilor noastre, celor care au fost și sunt alături de noi fizic sau numai cu gândul , celor ce au trecut in neființă având in suflet acest ideal! În același timp, promitem că vom continua sa arătăm că se poate, că putem împreună să dezvoltăm acțiuni comune în beneficiul urbei și al țării în care trăim”, a spus Antoniadis.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*