Comunitatea elenă din Constanța, în plină organizare a unei acțiuni umanitare

Zeci de familii nevoiașe din județul Constanța vor primi o mână de ajutor din partea comunității elene „Elpis” și a Uniunii Elene, cărora li s-au alăturat mai mulți sponsori. Fie că vorbim de persoane cu handicap sau de minori lipsiți de mijloacele materiale necesare cursurilor școlare, președintele comunității elene „Elpis”, Anton-Traian Antoniadis dorește să vină în ajutor și, pe 7 și 8 aprilie, va vizita patru localități din județ unde va oferi haine sau mâncare.

„Această campanie este organizată de Uniunea Elenă din România, Comunitatea Elenă „Elpis” Constanța, împreună cu cei care ni s-au alăturat – sponsorii, persoane fizice, oameni care au donat bani și alimente. Ne adresăm celor nevoiași, acum aștept o listă pentru satul Petroșani. Sunt oameni cu handicap grav, mai avem și o femeie de 94 de ani, aceștia ar fi prioritari, printre zecile de familii pe care dorim să le ajutăm. Localitățile țintă sunt Petroșani, Urluia, Zorile și Adamclisi. Ultima campanie de acest gen a fost înainte de Crăciun, la Olteni și Dumbrăveni”, a spus Antoniadis, pentru TOMIS NEWS.

Colectarea a început din 20 martie și durează până miercuri, la sediul comunității, str. Aristide Karatzali, nr. 16. Sunt binevenite din partea constănțenilor care doresc să contribuie la acest efort atât haine, cât și alimente neperisabile, iar contributorii în bani vor primi chitanță de donație, suma totală fiind folosită pentru cumpărarea de alimente.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *