Comunitatea elenă din Constanța demarează o campanie umanitară. Constănțenii sunt invitați să participe

Comunitatea elenă Elpis Constanța și Uniunea Elenă din România organizează și în acest an o acțiune de întrajutorare a comunităților sărace din județ. De Paște și de Crăciun, în fiecare an, președintele comunității elene Elpis, Anton Traian Antoniadis, organizează astfel de donații și anul acesta este rândul a patru localități din sudul județului.

„Nu contează motivele, nu contează cuvintele, ci doar faptul că din puținul nostru uneori este bine și creștinește să dăruim, să împărțim din căldura sufletului nostru celor în nevoie. În perioada 15-23 Decembrie, în una din aceste zile, vom merge ca de fiecare dată în 3-4 sate, în funcție de ceea ce se va strânge din donații pentru a ajuta câteva zeci de familii să aibă parte de un Crăciun poate cu un strop mai fericit, să alinăm măcar pentru scurt timp unele suferințe”, a spus Antoniadis.

Cine are bunăvoința și bucuria să dăruiască, o poate face la sediul Comunității elene Elpis Constanța, strada Aristide Karatzali Nr. 16 (teatrul de păpuși) sau la telefon 0241619944.

„În privința a ceea ce se poate dona, facem precizarea că se primesc donații în alimente (neperisabile) ex. ulei-zahăr-făină-paste-orez…etc, precum și donații în sume de bani, ce vor fi folosite tot pentru a cumpăra alimente. Pentru cei ce vor să facă donații în haine, pantofi, etc. – lucruri de purtat – rugăm a avea în vedere că se va primi îmbrăcămintea nouă, puțin purtată, spălată și dezinfectată. În termen popular spunem că am dori să se doneze acele lucruri pe care și noi le-am purta cu plăcere. Pentru donațiile în afară de cele în bani care vor purta pe chitanță numele donatorului, vă rugam a specifica pe sacoșă/sacul cu haine sau alimente în clar numele donatorului”, a completat Antoniadis.

Pagina dedicată campaniei este disponibilă AICI!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*