Comunitatea elenă, acțiune de ecologizare și plantare în județul Constanța. Antoniadis: „Am ales un loc încărcat de istorie”

Comunitatea elenă Elpis Constanța reia acțiunile civice. Astfel, potrivit președintelui comunității, Anton Antoniadis, o acțiune de ecologizare și de plantare va avea loc sâmbătă, 24 aprilie, la Adamclisi:

Știind că este plictis mare în casă, că zilele seamanănă unele cu altele, că evenimente nu prea sunt, vă propun să vă alăturați următoarei actiuni: Comunitatea Elenă Elpis Constanța, împreună cu Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni vor face sâmbăta 24 Aprilie o acțiune de ecologizare. Ne-am gândit că dacă tot o facem, să fie într-un loc încărcat de istorie și de aceea am ales zona Adamclisi, drumul principal și zona monumentului. Cred că merităm și noi o ieșire în natură poate dându-ne mâna cu ea. O să plantăm și niște copăcei că așa ne stă bine, dar la final este păcat să nu facem un mic picnic la iarbă verde, liniștiți și savurând un mititel neaoș românesc care nu merge acompaniat decât de un cârnăcior din aceeași sursă. Dacă găsim apă de izvor ar fi nemaipomenit însă las la latidutinea voastră partea… „lichidă”. Să nu uit, încerc ca și pâinea să fie caldă! Așa că prieteni, urând-vă o seară deosebită, vă aștept alături să facem ceva deosebit și mai ales să ne mai vedem și „la ochi”. Vom anunța în timp util informațiile despre plecare”, a transmis Antoniadis.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *