Comunitatea bulgară din Constanța susține ANTONIADIS pentru Primărie. „Nu vine cineva să ne ridice Constanța, noi trebuie să creștem orașul”

Președintele comunității elene „Elpis” Constanța, Anton-Traian Antoniadis, candidat al Uniunii Elene din România pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, beneficiază în această cursă electorală de sprijinul comunității bulgare. După ce, în urmă cu doar câteva zile, președintele comunității rușilor-lipoveni Galuboe More, domnul Nicolae Artion, și-a exprimat susținerea pentru candidatura lui Antoniadis, astăzi, 10 septembrie, președintele Asociației etnicilor bulgari Edinstvo din Constanța, Ioana Rădulescu, se alătură proiectului Uniunii Elene din România.

„Constănțenii care simt ceva pentru acest oraș, se unesc! Grecii din Constanța suntem singurii din România care participăm la alegerile locale. Suntem mândri, efectiv, pentru că vin alături de noi oameni cu care am făcut de-a lungul anilor atâtea acte culturale și civice. Ne-am unit sufletele și le vom avea unite mereu. Umblând zilnic pe străzi, văd mulți oameni care și-au pierdut speranța, dar flacăra care dăinuiește în unii dintre noi trebuie să ne cuprindă pe toți! Nu vine cineva să ne ridice Constanța! Noi, cei normali și decenți – prin normalitate, prin decență – trebuie să ne strângem și să creștem acest oraș! Venind alături, nu o faceți pentru Antoniadis, pentru doamna Rădulescu, o faceți pentru acest oraș, iar noi ne angajăm că vom face tot ce este omenește posibil să aducem un alt suflu!”, a spus Antoniadis

De partea cealaltă, președintele Ioana Rădulescu a sosit din Bulgaria în România în 1967. Adoptată de Constanța, Rădulescu a lucrat timp de 38 de ani în Spitalul CFR-Port Constanța. Astăzi, în calitate de lider al bulgarilor constănțeni, își exprimă susținerea pentru Antoniadis:

„Viața orașului seamănă cu viața unui copil care acum începe să meargă! Acest copil trebuie îndrumat, ajutat să meargă pe picioarele lui. Eu așa simt lucrurile. Din perspectiva femeii, a mamei, acest oraș trebuie gospodărit bine. Am văzut și vedem destule critici. Vreau ca toți să participăm la ridicarea orașului Constanța. Legăturile dintre comunitățile noastre sunt vechi și ne leagă minunate proiecte culturale și filantropice și, față de curajul domnului președinte ANTONIADIS, venim în întâmpinare cu încredere și un sprijin sincer”, a spus Ioana Rădulescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.